Voorraadbeheer

Ben je op zoek naar een voorraadbeheer systeem? Wij delen onze kennis graag met je zodat je niet langer tijd verspilt en onnodige kosten lijdt.

Waarom voorraadbeheer via Stockitup?

 • Synchroniseer voorraad realtime over meerdere kanalen.
 • Bundelen van meerdere listings onder één voorraad of samenstellen van sets met bestaande producten.
 • Beheer locaties in jouw magazijn door middel van rijen en planken of maak gebruik van vrije locaties.
 • Maak eenvoudig meerdere magazijnen aan met pickprioriteit.
 • Switch automatisch tussen eigen leverbelofte en LVB/FBA.
Plan een demo

Staat jouw voorraad goed?

Als verkoper zijn er al zoveel dingen waar je aan moet denken, dan is het wel zo fijn als je gebruik maakt van een betrouwbaar systeem voor het beheren van al je voorraden. Met Stockitup hoef je je geen zorgen meer te maken: wij hebben een geavanceerde software ontwikkeld voor het voorraadbeheer van bedrijven, die ervoor zorgt dat al je voorraden efficiënt en foutloos beheerd worden. Of je nu gebruik maakt van meerdere magazijnen, samenwerkt met grote teams of de ambitie hebt om wereldwijd te verkopen: niks is ons te gek! Voor elk probleem in jouw voorraadbeheer, is Stockitup de oplossing.

Eén overzichtelijke omgeving

Wat Stockitup zo uniek maakt, is dat je al je voorraden van verschillende kanalen en magazijnen beheert in één overzichtelijke omgeving. De software van ons systeem leest de voorraden van verschillende kanalen en voegt ze samen. Dit zorgt ervoor dat je voorraden altijd up-to-date zijn en het voorkomt fouten in je voorraadbeheer. Of je nu verkoopt via je eigen webshop, een fysieke winkel hebt, of vooral verkoopt via marktplaatsen zoals bol.com of Amazon: Stockitup zorgt ervoor dat je altijd een accuraat overzicht hebt. Betrouwbaar, makkelijk en snel.

Inzicht in alle magazijnen inclusief LVB en FBA

Heb je meerdere magazijnen, en lukt het je maar niet om deze gelijktijdig te beheren? Is het altijd weer de vraag of een verzending vanuit het juiste magazijn wordt gestuurd, of ben je het overzicht gewoon totaal kwijt? Met Stockitup beheer je eenvoudig al je magazijnen, inclusief Levering via Bol (LVB) en Fulfilment by Amazon (FBA). Stockitup biedt flexibiliteit en controle over al je magazijnactiviteiten, hoeveel je er ook hebt. Rangschik je magazijnen en stel prioriteiten, zodat het juiste magazijn als eerste wordt gebruikt. Daarbij helpt Stockitup je bij het inrichten van je magazijnen volgens je specifieke wensen en voorkeuren. We helpen je zelfs met het instellen van rijen en planken! Benut je magazijnruimte optimaal, en zorg dat het verkoopproces efficiënt verloopt.

Meer verkopen dankzij bundels en sets

Afzonderlijke producten samenvoegen in handige sets zorgt ervoor dat de klant een beter beeld heeft van het aanbod dat hun problemen oplost, en sneller overgaat tot aankoop van meerdere producten. Daarom biedt Stockitup de mogelijkheid om sets en bundels te creëren. Hierdoor word je orderverwerking nóg efficiënter. Gaat het om producten uit verschillende magazijnen? Geen probleem! Het systeem begrijpt dat producten uit verschillende locaties in het magazijn gepakt moeten worden: zo wordt het pickproces verder geoptimaliseerd. Maak sets en bundels van producten die goed bij elkaar passen, en breid je assortiment nog verder uit.

Hoe goed weet jij wat er met jouw voorraad gebeurt?

Realtime in de gaten houden wat er allemaal in het magazijn gebeurt? Met Stockitup's Warehouse Management System (WMS) kun je alle magazijnactiviteiten moeiteloos en efficiënt beheren. Denk aan functionaliteiten zoals voorraad tracking, orderpicking, inkomende en uitgaande goederen registratie en nog veel meer. Doordat je realtime-inzicht hebt in alle voorraadniveaus en magazijnactiviteiten kun je snel en accuraat beslissingen nemen om je voorraadbeheer te optimaliseren.

Klaar om jouw voorraad te schalen?

Ook voor kleine bedrijven met een beperkte ruimte is Stockitup een uitstekende oplossing. Want hoe klein je ook bent, je voorraadbeheer is altijd van groot belang en het optimaliseren van logistieke processen van je bedrijf is altijd een goed idee. Voorkom fouten zodat jij kan focussen wat er echt toe doet, namelijk groeien.

 • Synchroniseer voorraad
 • Bundelen producten
 • Locaties instellen
 • Meerdere magazijnen
 • Magazijnen met pickprioriteit
 • Auto switch eigen levering en FBA/LVB
 • Voorraadniveau meldingen