Prestaties

Winst is het bestaansrecht van een bedrijf. Toch kunnen veel webshops niet vertellen hoeveel ze precies overhouden. Omzet, kosten en marges. Maar hoe zit het met alle kosten hieromheen?

Weet jij hoeveel je over houdt?

Berekenen hoeveel winst je maakt op een product was nog nooit zo makkelijk! Met de prestatie module van Stockitup vul je eenvoudig de inkoopprijs in, de software doet de rest. En met de rest, bedoelen we echt Ɣlles. Deze module houdt namelijk rekening met verkoopcijfers, btw, commissiekosten, retouren en inkoopkosten, waardoor je een nauwkeurig inzicht krijgt in je financiƫle resultaten.

Up-to-date commissiekosten

Niets is zo vervelend als verouderde informatie. Daarom leest Stockitup automatisch de commissiekosten van verschillende marketplaces uit, zodat je altijd beschikt over actuele en nauwkeurige gegevens. Hierdoor kun je de daadwerkelijke winst berekenen, waarbij rekening wordt gehouden met alle relevante kosten. Ook de inkoopkosten worden meegenomen in berekeningen, waardoor je een compleet beeld krijgt van je winst en verlies.

Wij zijn klaar met eindeloze formules, jij ook?

Nog een voordeel van de prestatie module: je hoeft niet langer handmatig allerlei complexe financiĆ«le berekeningen uit te voeren. Het systeem neemt de zware rekenkundige taken op zich! Nu kun jij je concentreren op het nemen van strategische beslissingen voor je bedrijf. Stockitup biedt een intuĆÆtieve en gebruiksvriendelijke interface waarmee je gemakkelijk inzicht krijgt in je winstmarges en de financiĆ«le gezondheid van je onderneming. Geen ruimte voor fouten!

Waarom kiezen voor de prestatie module van Stockitup?

Mocht je het voordeel van de prestatie module nog niet helemaal inzien, hier nog Ć©Ć©n keer op een rij: bereken op een eenvoudige manier je winst. Dankzij de automatische verwerking van commissiekosten en inkoopkosten, en de mogelijkheid om verkoop- en inkoopprijzen in te voeren, krijg je snel en accuraat inzicht in je financiĆ«le resultaten. Vereenvoudig je financiĆ«le analyse, maak geen onnodige fouten meer en neem goed geĆÆnformeerde beslissingen. Wat wil je nog meer?