Orderverwerking

Klaar om al je openstaande bestellingen met slechts één klik te verwerken? Wij wel, ongeacht waar de bestellingen vandaan komen.

Labels

Voordelen van orderverwerking via Stockitup

 • Verwerk alle orders van meerdere kanalen met één klik op de knop.
 • Sorteer bestellingen automatisch tijdens het verwerken.
 • Verwerk alle bestellingen en krijg een efficiente looproute.
 • Maak gebruik van speciale verzendlabels met daarop het artikel, aantal en locatie.
 • Mogelijkheid voor het printen van een aanpasbare picklijst met afbeeldingen.
Plan een demo

Sneller, makkelijker én leuker

Verwerk al je bestellingen in één omgeving. Of je nu een webshop hebt of voornamelijk verkoopt via platformen zoals bol.com of Amazon. Je hebt volledige controle over je orders, zonder dat je hiervoor in het platform hoeft te zijn. Dit maakt het verwerken sneller, makkelijker én leuker.

Van 70 orders per uur naar 70 orders per kwartier

Bestellingen worden automatisch gesorteerd tijdens het printen. Dit scheelt veel tijd en energie, want de magazijnmedewerkers hoeven nu nog maar slechts één route te lopen. Onze software kent de locaties van alle producten in het magazijn en bundelt de bestellingen over alle verkoopkanalen. Maak gebruik van onze speciale picklabels en verwerk orders zo’n vier keer zo snel.

Gebruik je toch liever een picklijst en/of pakbonnen?

Pas picklijsten en pakbonnen aan naar voorkeur met de mogelijkheid om afbeeldingen toe te voegen. Dit verbetert de nauwkeurigheid van het pick&pack proces, omdat medewerkers visuele referenties hebben tijdens het proces. Bovendien markeren wij de hoeveelheid besteleenheden van een bestelling, zodat je geen producten na hoeft te sturen.

Waar staan jouw hardlopers?

Eigenlijk kent snelheid geen limiet, omdat wij je kunnen blijven helpen met het berekenen van de ideale looproute. Wanneer je locaties toevoegt kunnen wij bestellingen verzamelen en loopafstanden verminderen. Denk bijvoorbeeld aan het strategisch plaatsen van hardlopende producten in de nabijheid van je inpaktafel, zodat ze snel kunnen worden gepickt.

Koppel je eigen vervoerders

Graag gebruik maken van je eigen verzendpartij en contract? Stockitup biedt de flexibiliteit om je eigen vervoerders te koppelen. Hierdoor kun je de beste verzendopties voor je bedrijf kiezen en een naadloze verzend ervaring voor je klanten garanderen.

Klaar om sneller te versturen?

Orders verwerken op verschillende verkoopkanalen zonder systeem is een uitdaging. Extra kosten worden gemaakt om foutieve zendingen te corrigeren en op kanalen zoals bol.com levert het strikes op. Wij helpen je graag controle te krijgen over het hele proces. Dat werkt weer kosten- en tijdbesparend en brengt een glimlach op je gezicht.

 • Orderverwerking
 • Automatische sortering en bundeling

 • Speciale picklabels die papierwerk verminderen

 • Aanpasbare picklijst met afbeelding
 • Kosten besparen
 • Juiste verzendmethode selecteren