E-mail Campagnes

Om van klanten fans te maken is communicatie nodig. Wanneer je op platformen verkoopt vergeet je al snel dat dezelfde mogelijkheid hier ligt. Kom dichterbij je klanten en maak fans.

Hoe goed kennen jouw klanten jou?

Stel e-mailcampagnes in op basis van verschillende events. Hierdoor is het mogelijk om met een gepersonaliseerde toon te communiceren met klanten en zo de betrokkenheid te vergroten.

Verzoek om productbeoordelingen

Verstuur automatisch verzoeken om productbeoordelingen. Dit leidt tot een verhoogde ontvangst van beoordelingen, en een groter aantal beoordelingen resulteert in meer verkopen. Daarnaast ontvang je waardevolle feedback van klanten om processen en producten te verbeteren.

Doe je graag wat extra voor jouw klanten?

Stuur bijlagen mee met e-mails. Handig voor het delen van handleidingen, facturen of retourinstructies.

Personaliseer e-mails per product en land

Stem e-mailcampagnes nauwkeurig af op specifieke producten en landen. Hiermee wordt de relevantie van jouw bericht vergroot en kunnen klanten aangesproken worden met inhoud die voor hen het meest waardevol is.

Voorkom retouren

Reageer direct op retourmeldingen. Stel campagnes in om aanvullende productinformatie toe te sturen om service te bieden en retourzendingen te verminderen.

Behoud eigen huisstijl in e-mails

Geef e-mails een persoonlijke touch met een eigen huisstijl. Denk aan eigen logo, kleuren, tekstopmaak en lettertype. Hierdoor wordt consistentie van je merkuitstraling behouden.